Steenbek har ved mange års arbejde opbygget et solidt netværk af pålidelige leverandører.

Vi dækker således den moderne producents behov for kvalitetssmåplanter, -løg og -stiklinger.  Steenbek lægger vægt på lange gode relationer til leverandørerne, for at sikre kontinuitet i udviklingen. Globaliseringen har flyttet en del af produktion og udgangsmateriale til andre dele af verden. Navnlig det gunstige klima under sydlige himmelstrøg sikrer en mere bæredygtig produktion, ofte med en bedre kvalitet til følge. Gennem vort netværk har vi derfor mulighed for at tilbyde kontraktproduktion af stiklinger, eller andet udgangsmateriale i lande, hvor klimaet er optimalt, og omkostningsniveauet generelt gør os meget konkurrencedygtige. Størstedelen af småplanteprodukterne leveres direkte til gartneri med egen bil. Ved at følge varen helt frem til kunden, sikrer vi bedre varens kvalitet.

Venligst kontakt os for mere information.

FLORI CULTURA

Floricultura har specialiseret sig i udbredelse af orkideer og tropiske planter siden 1933.

Floricultura er markedsleder af orkidé småplanter og leverer verden over til færdigvareproduktion. Man er derudover begyndt at udvide aktiviteterne med Anthurium i 2018.

VICTORIA ASTER

Victoria-Aster® er kendt for den brede pallette af meget smukke farver. Serien består i 2016 af 17 sorter. Blomsterne er dobbelte og har rigtig mange kronblade.

God holdbarhed har været et af de primære mål i forædlingen gennem flere år, og resultaterne er ikke udeblevet. Victoria-Aster® har en særdeles god holdbarhed, hvilket er medvirkende til, at alle får stor glæde af deres Victoria-Aster®. Victoria-Aster® kan anvendes ude såvel som inde. Victoria-Aster® er sunde og livskraftige sorter, som roder let, og sjældent giver produktionsmæssige problemer.

DÜMMEN – ORANGE

Dümmen Orange repræsenterer en arv af blomstrende ekspertise. I mere end et århundrede har man været helt fremme i frembringelsen og forædlingen af blomster og planter.

Ved at samle verdens bedste forædlere under et brand, mikser man traditionelle arbejdsmetoder og nye teknologier. Globalt tilgængelige og lokalt produceret.

SCHNEIDER YOUNGPLANTS

Schneider Youngplants har specialiseret sig i produktion af småplanter fra frø og stiklinger.

Sortimentet omfatter etårige, toårige, stauder og græsser med mere.

Schneiderbakken, som småplanterne leveres i, er en unik model som er velegnet til lange transportafstande og også til planterobotter.

Steenbek A/S

Korden 15
8751 Gedved